I-IV darbo laikas 18:00

Galimas apmokėjimas pristatymo metu

Pristatymas 1-3d

Kokybės ir kainos garantija

Biosiluma.lt – tai patikima ir profesionali įmonė, užsiimanti biokuro, briketų, granulių, malkų, akmens anglių bei įvairių dydžių ir tipų padėklų prekyba Lietuvoje. Siekiame teikti aukščiausios kokybės produktus bei sprendimus, kurie patenkintų tiek privačių klientų, tiek verslo įmonių poreikius.

Mūsų misija – užtikrinti, kad klientai gautų kokybiškus, efektyvius ir aplinką tausojančius šildymo bei sandėliavimo sprendimus. Bendradarbiaujame su patikimais tiekėjais ir nuolat ieškome naujovių, kad galėtume pasiūlyti konkurencingas kainas ir platų prekių asortimentą.

Didžiuojamės savo profesionalia komanda, kuri visuomet pasiruošusi padėti išsirinkti tinkamiausią produktą, atsakyti į visus klausimus ir užtikrinti sklandų pirkimo procesą. Suprantame, kad klientų poreikiai yra unikalūs, todėl siūlome individualius sprendimus ir lanksčias pristatymo galimybes visoje Lietuvoje.

Pas mus rasite ne tik platų biokuro ir kieto kuro šildymo produktų asortimentą, bet ir aukštos kokybės įvairius medinius padėklus, kurie gali būti naudojami tiek logistikai, tiek sandėliavimui. Taip pat siūlome naudotų padėklų supirkimo, remonto ir prekybos paslaugas.

Rūpinamės aplinkos apsauga ir siekiame prisidėti prie tvarios ateities kūrimo, todėl mūsų produktai yra draugiški gamtai, o veikla orientuota į efektyvų ir atsakingą išteklių naudojimą.

Pasitikėkite mūsų ilgamete patirtimi ir profesionalumu – Biosiluma.lt yra patikimas partneris, pasiruošęs jums suteikti viską, ko reikia šildymui ir sandėliavimui.

Maloniai kviečiame susisiekti ir gauti geriausią pasiūlymą – +37062184266

10€ NUOLAIDA PIRMAM UŽSAKYMUI*

Prenumeruodami mūsų naujienlaiškį gausite naudingą informaciją apie prekes bei specialius pasiūlymus
New subscriber